Ir al contenido principal

MATÈRIES (click aquí)

MÚSICA- SETMANA DEL 20 AL 24 D'ABRIL DE 2020

Bon dia guapos i guapes!

Per aquesta setmana us proposo dues activitats que les iniciarem a la sessió de música amb el ZOOM.


1.- Us proposo una cançó molt curteta relació amb la temàtica de Sant Jordi, us adjunto l'enllaç: https://youtu.be/3FNRjRqXdVE  Qui pugui pot anar escoltant i cantant la cançó abans de la sessió de música, tot i així la intentarem fer tota al Zoom o almenys començar-la. Us deixo la versió "karaoke" de la peça original per si algú la vol cantar quan ja se la sàpiga, enllaç: https://youtu.be/j8Mkv84V9mY (aquesta és la cançó original, per tant, haureu d'agafar la lletra de Sant Jordi per poder cantar-la amb la base original de "We will rock you").

Lletra: https://images.app.goo.gl/xbVGNvdeVT4RXdBQ8 

2.- La segona activitat, és repassar la percussió corporal que vam fer el primer trimestre amb la peça següent: https://youtu.be/fLexgOxsZu0 (THE LAZY SONG- BRUNO MARS). La percussió corporal la recordarem i l'aprendrem tots junts quan fem la sessió de ZOOM. 

El dia que tingueu música obriré el fòrum de 9 a 17h i podrem resoldre dubtes o preguntes. Allà us enviaré les dades per entrar al ZOOM. 

Aquestes dues activitats es faran totes al ZOOM o s'iniciaran amb la videotrucada, es deixarà una estona perquè provin de fer-les i es farà un ZOOM al final de la sessió per compartir i comentar les activitats. Això serà en funció de la necessitat d'aquell moment i del grup. 

M'agradaria recordar que les activitats que s'han d'entregar es segueix fent per "entrega de treballs", de moment aquesta setmana no hi haurà cap activitat per entregar. Deixo el meu correu: ccastro@a.carmelitans.org per si algú no ha pogut penjar o s'ha trobat amb algun problema de no poder penjar les activitats de la setmana passada a "entrega de treballs" del Clickedu.

MOLTES GRÀCIES PER TOT L'ESFORÇ I LA DEDICACIÓ!
SALUT I RITME!
CLÀUDIA.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Daily routines

Daily Routines

CATALÀ: setmana del 20 al 24 d'abril

Bon dia a tots, Iniciem una nova setmana, i les propostes per aquests propers dies són les següents: SESSIÓ 1: En aquesta sessió us animem a recordar que són els augmentatius i els diminutius,  recordeu que els sufixos explicats són els que s'usen més sovint, però no els únics. Ara, ja esteu preparats per a fer la següent feina:  ARXIU EN PDF: ARXIU WORD: SESSIÓ 2: Per aquesta segona sessió de català, hem preparat una petita comprensió lectora. I quan millor que aquesta setmana per a treballar la llegenda de Sant Jordi. Us la deixem aquí en format PDF: I aquí en format word:  SESSIÓ 3: Per aquesta tercera sessió, repassarem una mica d'ortografia, en aquest cas concret el so C .  I per a fer-ho, aquí teniu aquests exercicis: PDF: I en format word: SESSIÓ 4: Per aquesta darrera sessió us propossem un joc. El joc del TABÚ, suposo que tots el coneixem però per aquells qui no: El joc del tabú està compost pe

ENGLISH WEEK 8-12TH JUNE

SESSION 1 LET'S REVIEW!  (Click here) Here you can find a Genially activity to review Unit 7. SESSION 2 Vocabulary activity . (Click here). A Genially activity to review Unit 7. SESSION 3 Click and play a  JCLIC  game to remember the parts of the plants. SESSION 4 JCLIC   activity about DALÍ.