Ir al contenido principal

MATÈRIES (click aquí)

CATALÀ - Setmana del 2 al 5 de juny

Bon dia a tothom i benvinguts a una setmana més,

Sembla mentida però ja hem arribat al mes de juny.

Espero que hàgiu aprofitat aquest cap de setmana llarg i hàgiu pogut descansar i vingueu amb les piles ben carregades.

SESSIÓ 1:


Recordeu fa un parell de setmanes que vau transformar-vos en reporters i us demanàvem que penséssiu en la vostra secció d'un programa? Bé, doncs ara haureu d'escriure una notícia per a una secció d'un diari. 
Per tant, reprenem la faceta periodística i comencem, preparats? A continuació trobareu una infografia informativa i, més endevant, la proposta per tal que redacteu la vostra pròpia notícia.


ARXIU EN PDF:




ARXIU EN WORD:






SESSIÓ 2:

Per anar practicant, us proposem aquesta comprensió lectora. ATENCIÓ! Les preguntes a respondre estan justament a sota de la notícia.

ARXIU EN PDF:





ARXIU EN WORD:




SESSIÓ 3:

En aquesta darrera sessió de la setmana, us animem a resoldre la següent tasca, en la què trobareu alguns gentilicis i un exercici de concordança d'adjectius.

ARXIU EN PDF:




ARXIU EN WORD:


Comentarios

Entradas populares de este blog

Daily routines

Daily Routines

CATALÀ: setmana del 20 al 24 d'abril

Bon dia a tots, Iniciem una nova setmana, i les propostes per aquests propers dies són les següents: SESSIÓ 1: En aquesta sessió us animem a recordar que són els augmentatius i els diminutius,  recordeu que els sufixos explicats són els que s'usen més sovint, però no els únics. Ara, ja esteu preparats per a fer la següent feina:  ARXIU EN PDF: ARXIU WORD: SESSIÓ 2: Per aquesta segona sessió de català, hem preparat una petita comprensió lectora. I quan millor que aquesta setmana per a treballar la llegenda de Sant Jordi. Us la deixem aquí en format PDF: I aquí en format word:  SESSIÓ 3: Per aquesta tercera sessió, repassarem una mica d'ortografia, en aquest cas concret el so C .  I per a fer-ho, aquí teniu aquests exercicis: PDF: I en format word: SESSIÓ 4: Per aquesta darrera sessió us propossem un joc. El joc del TABÚ, suposo que tots el coneixem però per aquells qui no: El joc del tabú està compost pe

ENGLISH WEEK 8-12TH JUNE

SESSION 1 LET'S REVIEW!  (Click here) Here you can find a Genially activity to review Unit 7. SESSION 2 Vocabulary activity . (Click here). A Genially activity to review Unit 7. SESSION 3 Click and play a  JCLIC  game to remember the parts of the plants. SESSION 4 JCLIC   activity about DALÍ.