Ir al contenido principal

MATÈRIES (click aquí)

MEDI - setmana del 8 al 12 de juny

Bon dia a tots i benvinguts a una nova setmana!


Ara que totes i tots ja som uns experts en el tema de l'alimentació...és moment per a passar de pàgina. 



A continuació veureu el nou tema exposat, depenent del navegador utilitzat, de vegades no carreguen bé, per això us deixo AQUÍ l'enllaç. 











Com veieu aquí ja teniu el contingut distribuit en les tres sessions de la setmana, a més d'una proposta extra per aquells qui us animeu a fer-la.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Daily routines

Daily Routines

CATALÀ: setmana del 20 al 24 d'abril

Bon dia a tots, Iniciem una nova setmana, i les propostes per aquests propers dies són les següents: SESSIÓ 1: En aquesta sessió us animem a recordar que són els augmentatius i els diminutius,  recordeu que els sufixos explicats són els que s'usen més sovint, però no els únics. Ara, ja esteu preparats per a fer la següent feina:  ARXIU EN PDF: ARXIU WORD: SESSIÓ 2: Per aquesta segona sessió de català, hem preparat una petita comprensió lectora. I quan millor que aquesta setmana per a treballar la llegenda de Sant Jordi. Us la deixem aquí en format PDF: I aquí en format word:  SESSIÓ 3: Per aquesta tercera sessió, repassarem una mica d'ortografia, en aquest cas concret el so C .  I per a fer-ho, aquí teniu aquests exercicis: PDF: I en format word: SESSIÓ 4: Per aquesta darrera sessió us propossem un joc. El joc del TABÚ, suposo que tots el coneixem però per aquells qui no: El joc del tabú està compost pe

ENGLISH WEEK 8-12TH JUNE

SESSION 1 LET'S REVIEW!  (Click here) Here you can find a Genially activity to review Unit 7. SESSION 2 Vocabulary activity . (Click here). A Genially activity to review Unit 7. SESSION 3 Click and play a  JCLIC  game to remember the parts of the plants. SESSION 4 JCLIC   activity about DALÍ.