Ir al contenido principal

MATÈRIES (click aquí)

MÚSICA- SETMANA DEL 18 AL 22 DE MAIG DE 2020


BON DIA BONIQUES I BONICS!

Com esteu?

Per aquesta setmana us proposo continuar amb la creació de percussió corporal amb la peça: https://youtu.be/D1QHlUwkEYI (BEAUTY IN THE WORLD- MACY GRAY). Recordo que la idea és pensar/ proposar diferents moviments de percussió corporal i així ensenyar-los a la sessió d'aquesta setmana (del 18 de maig). Per tant, seria ideal que poguéssiu preparar els moviments a casa escoltant la cançó i al ZOOM ens ho ensenyem. 

A la sessió de ZOOM de la setmana de l'onze al quinze de maig hem anat provant i compartint propostes/idees d'alguns companys i companyes. Com ja vaig comentar la setmana passada és una activitat que durarà entre dues i tres sessions depèn dels alumnes i del grup. Per tant, quan vegi que ja ho porten força bé podreu gravar el vídeo del primer minut i 14 segons aproximadament que veureu que a la música s'escolta una part instrumental, sense part cantada.

RECORDO: La percussió corporal és el que hem fet amb la cançó "The lazy song"(setmana del 4 de maig) i que vam treballar amb el Santi Serratosa al primer trimestre.

L'entrega de treballs d'aquesta activitat en principi l'obriré a partir de la setmana del 18 de maig, en funció de si els veig preparats o no, en tot cas ja veureu que he obert una entrega

L'entrega:
- Enviar un vídeo en vertical que es vegi bé tot el cos (no de gaire lluny per tal de poder veure/precisar bé els moviments).
- Temps del vídeo: D' 1' a 1' 30 segons aproximadament és correcte. (1 minut 12 segons aprox. hi ha una part instrumental, és un bon moment per tallar el vídeo- proposta-)
- Per entrega de treballs al Clickedu (usant el Gmail @a.carmelitans.org de l'alumne, pujant el vídeo al DRIVE i seguidament copiar l'enllaç al vincle compartit de l'entrega, i sobretot que l'enllaç estigui amb l'opció: "poden veure els usuaris de Mare de Déu del Carme")


***Us demanaria que per la sessió digital porteu propostes/idees de moviments de percussió corporal. 

Per últim, us deixo unes carpetes de DRIVE on podreu veure els vídeos i zooms de les sessions de música.

CARPETA 3A  (s'anirà actualitzant, guardeu-vos l'enllaç): 
https://drive.google.com/drive/folders/1q2bCgX7TP_48gdzwJ9_r9fGO0trLc1IQ?usp=sharing 

CARPETA 3B  (s'anirà actualitzant, guardeu-vos l'enllaç)es va actualitzant): 
https://drive.google.com/drive/folders/1uJFVzvzIQjoA4pnM6yyyHQK_JpuaSoBR?usp=sharing 

CARPETA 3C (s'anirà actualitzant, guardeu-vos l'enllaç)
https://drive.google.com/drive/folders/1n1KlwLgQy5dDEv6nbKRWvsiGtKmqLM8-?usp=sharing 

Moltes gràcies per tot!

Bon cap de setmana, bona setmana i ens veiem al ZOOM d'aquesta setmana!!! :)

Clàudia

Comentarios

Entradas populares de este blog

Daily routines

Daily Routines

CATALÀ: setmana del 20 al 24 d'abril

Bon dia a tots, Iniciem una nova setmana, i les propostes per aquests propers dies són les següents: SESSIÓ 1: En aquesta sessió us animem a recordar que són els augmentatius i els diminutius,  recordeu que els sufixos explicats són els que s'usen més sovint, però no els únics. Ara, ja esteu preparats per a fer la següent feina:  ARXIU EN PDF: ARXIU WORD: SESSIÓ 2: Per aquesta segona sessió de català, hem preparat una petita comprensió lectora. I quan millor que aquesta setmana per a treballar la llegenda de Sant Jordi. Us la deixem aquí en format PDF: I aquí en format word:  SESSIÓ 3: Per aquesta tercera sessió, repassarem una mica d'ortografia, en aquest cas concret el so C .  I per a fer-ho, aquí teniu aquests exercicis: PDF: I en format word: SESSIÓ 4: Per aquesta darrera sessió us propossem un joc. El joc del TABÚ, suposo que tots el coneixem però per aquells qui no: El joc del tabú està compost pe

ENGLISH WEEK 8-12TH JUNE

SESSION 1 LET'S REVIEW!  (Click here) Here you can find a Genially activity to review Unit 7. SESSION 2 Vocabulary activity . (Click here). A Genially activity to review Unit 7. SESSION 3 Click and play a  JCLIC  game to remember the parts of the plants. SESSION 4 JCLIC   activity about DALÍ.