Ir al contenido principal

MATÈRIES (click aquí)

MEDI - Setmana del 30 de març al 3 d'abril

Bon dia!

Per a les sessions de medi farem servir l'edubook de vicens vives. Per accedir-hi, heu d'anar al següent enllaç (click AQUÍ) i escriure el codi: VS48DKR9. Un cop a dins, trobareu l'índex amb els diferents temes. Anem al tema 2 (No puc viure sense tu!).

La distribució de tasques per aquesta primera setmana serà la següent: 

SESSIÓ 1:

- lectura de les pàgines 22-23 (Mirar el cel - introducció)

- lectura i visionat del vídeo de la pàgina 24 (L'atmosefera) i respondre a les preguntes 1,2 i 3 en un full.


SESSIÓ 2:

Visionat del següent vídeo sobre l'atmosfera:


Un cop l'hagiu vist:

- lectura i realització de la pàgina 25 (Cal fer en un full els exercicis 4,5 i 6)

SESSIÓ 3:

Visionat del següent vídeo sobre els estats de l'aigua:




Un cop l'hagiu vist:

- lectura i realització de les pàgines 26 i 27 (Els estats de l'aigua). Cal que feu en un full els exercicis 7, 8, 9, 10 i 11.





Aquestes són les propostes per aquesta setmana, recordeu que teniu TOTA la setmana per a fer-les! 

MOLT BONA PASQUA A TOTS!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Daily routines

Daily Routines

CATALÀ: setmana del 20 al 24 d'abril

Bon dia a tots, Iniciem una nova setmana, i les propostes per aquests propers dies són les següents: SESSIÓ 1: En aquesta sessió us animem a recordar que són els augmentatius i els diminutius,  recordeu que els sufixos explicats són els que s'usen més sovint, però no els únics. Ara, ja esteu preparats per a fer la següent feina:  ARXIU EN PDF: ARXIU WORD: SESSIÓ 2: Per aquesta segona sessió de català, hem preparat una petita comprensió lectora. I quan millor que aquesta setmana per a treballar la llegenda de Sant Jordi. Us la deixem aquí en format PDF: I aquí en format word:  SESSIÓ 3: Per aquesta tercera sessió, repassarem una mica d'ortografia, en aquest cas concret el so C .  I per a fer-ho, aquí teniu aquests exercicis: PDF: I en format word: SESSIÓ 4: Per aquesta darrera sessió us propossem un joc. El joc del TABÚ, suposo que tots el coneixem però per aquells qui no: El joc del tabú està compost pe

ENGLISH WEEK 8-12TH JUNE

SESSION 1 LET'S REVIEW!  (Click here) Here you can find a Genially activity to review Unit 7. SESSION 2 Vocabulary activity . (Click here). A Genially activity to review Unit 7. SESSION 3 Click and play a  JCLIC  game to remember the parts of the plants. SESSION 4 JCLIC   activity about DALÍ.