Ir al contenido principal

MATÈRIES (click aquí)

MEDI - setmana del 14 al 17 d'abril

Bon dia famílies!


Comencem una nova setmana en la matèria de medi. Continuem treballant amb l'edubook. Recordeu que podeu accedir-hi fent click aquí i introduint el següent codi: VS48DKR9

Aleshores, anem al tema 2 (No puc viure sense tu). I un cop a dins, les propostes per aquesta setmana són:


SESSIÓ 1:

Abans de res, volem arrencar la sessió amb una pregunta: què en sabeu sobre el cicle natural de l'aigua? Ens agradaria que en un foli en blanc (després d'escriure, com sempre, nom, data, matèria..) intenteu respondre a la pregunta. Qualsevol idea és bona. Però EP! No feu trampes i mireu el vídeo abans de començar. 
Un cop creieu que ja heu escrit tot el què sabeu sobre el cicle natural de l'aigua, us animem a visualitzar aquest vídeo:



Heu après alguna cosa nova? Ja ho sabieu tot? I, ara sí, comencem amb la sessió d'avui, en la que us proposem la lectura de les pàgines 28 i 29 i la realització de les preguntes 12, 13 i 14. Us recomanem que feu els exercicis en un foli a part (pot ser a continuació dels que ja vàreu fer abans de setmana santa, posem la nova data, i ja està!)

SESSIÓ 2:

Quants litres d'aigua creieu que consumim al dia? (de mitjana, una persona) us animo a donar resposta a aquesta pregunta (pensant molt bé, per què utilitzem l'aigua diariament) i anar escrivint les activitats quotidianes en què l'aigua és necessària. Quina quantitat de litres d'aigua penseu que gastem al llarg d'un dia fent totes aquestes activitats?

Un cop hàgiu fet aquesta prèvia en el vostre full, us animo a entrar al llibre virtual de vicens vives i llegir ben atentament les pàgines 30 i 31. Heu quedat parats de la mitjana d'aigua que consumeix diariament una persona? Us hi havieu apropat?
Com sempre, en el vostre full us proposem de resoldre les activitats 15 i 16 (ara que estem tot el dia a casa, no és necessari esperar al cap de setmana per a resoldre la 15 i, pel que fa la 16, feu la llista individualment i la compartirem al fòrum de l'assignatura!)

SESSIÓ 3:

En la sessió d'avui aprendrem sobre el cicle urbà de l'aigua, és a dir, quins canvis experimenta aquesta des que la trobem a la natura fins que la podem consumir, i que passa un cop ja l'hem utilitzat. On va l'aigua de la banyera un cop hem acabat de banyar-nos i en traiem el tap?
Us convidem a llegir tota aquesta informació a les pàgines 32 i 33 del llibre així com a fer una petita reflexió tot responent les preguntes 17,18 i 19 (en un full a part). 
A més, a sota de la pàgina 33 trobareu el dibuix d'un ratolí (dels d'ordinador!) si hi clickeu, podreu fer alguns exercicis interactius. 

Us animem també a visualitzar aquest vídeo així com a fer un dibuix del cicle urbà de l'aigua i que el pogueu compartir amb nosaltres!



I fins aquí les sessions d'aquesta setmana.
Fins ben aviat!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Daily routines

Daily Routines

CATALÀ: setmana del 20 al 24 d'abril

Bon dia a tots, Iniciem una nova setmana, i les propostes per aquests propers dies són les següents: SESSIÓ 1: En aquesta sessió us animem a recordar que són els augmentatius i els diminutius,  recordeu que els sufixos explicats són els que s'usen més sovint, però no els únics. Ara, ja esteu preparats per a fer la següent feina:  ARXIU EN PDF: ARXIU WORD: SESSIÓ 2: Per aquesta segona sessió de català, hem preparat una petita comprensió lectora. I quan millor que aquesta setmana per a treballar la llegenda de Sant Jordi. Us la deixem aquí en format PDF: I aquí en format word:  SESSIÓ 3: Per aquesta tercera sessió, repassarem una mica d'ortografia, en aquest cas concret el so C .  I per a fer-ho, aquí teniu aquests exercicis: PDF: I en format word: SESSIÓ 4: Per aquesta darrera sessió us propossem un joc. El joc del TABÚ, suposo que tots el coneixem però per aquells qui no: El joc del tabú està compost pe

ENGLISH WEEK 8-12TH JUNE

SESSION 1 LET'S REVIEW!  (Click here) Here you can find a Genially activity to review Unit 7. SESSION 2 Vocabulary activity . (Click here). A Genially activity to review Unit 7. SESSION 3 Click and play a  JCLIC  game to remember the parts of the plants. SESSION 4 JCLIC   activity about DALÍ.