Ir al contenido principal

MATÈRIES (click aquí)

MEDI. Setmana del 20 al 24 d'abril

Bon dia a tots i benvinguts a una nova setmana. 

Comencem una nova setmana en la matèria de medi. Continuem treballant amb l'edubook. Recordeu que podeu accedir-hi fent click aquí i introduint el següent codi: VS48DKR9

Aleshores, anem al tema 2 (No puc viure sense tu). Estem a punt d'acabar aquesta unitat, ànims!


SESSIÓ 1:

Per aquesta sessió us propossem anar a la pàgina 38 de l'edubook. i poder fer el vostre propi mapa conceptual a partir de l'exemple del llibre (allà estan reflexades les idees més rellevants què hem anat veient al llarg de la unitat) us animem a agafar un foli en blanc i fer el vostre propi esquema. Podeu utilitzar diferents colors i, fins tot, fer-hi algun dibuix. 
Un cop heu acabat el vostre esquema, haureu de completar les frases d'aquesta mateixa pàgina.


SESSIÓ 2:

Per anar acabant amb aquesta unitat, per la sessió d'avui haureu de resoldre l'exercici 2 de la pàgina 39 i fer l'autoavaluació (petita reflexió de què ens ha semblat més difícil i de l'esforç dedicat en treballar aquesta unitat) del final.

En acabar, us deixem per aquí un recull d'experiments senzills sobre el canvi de la matèria de podeu fer a casa amb l'ajuda d'un adult. 



SESSIÓ 3: 

Per aquesta darrera sessió us animem a fer la proposta manual de les pàgines 34 i 35 i a compartir-ne els resultats amb nosaltres.


Ja que acabem el tema, també és moment de fer una petita reflexió sobre allò què hem estat treballant aquests dies ( l'aigua - i els seus estats, i el ciclè - , l'atmosfera - i les seves capes...-) . Podrie escriure una llista amb aquelles idees més interessants que hagueu après al llarg d'aquestes setmanes.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Daily routines

Daily Routines

CATALÀ: setmana del 20 al 24 d'abril

Bon dia a tots, Iniciem una nova setmana, i les propostes per aquests propers dies són les següents: SESSIÓ 1: En aquesta sessió us animem a recordar que són els augmentatius i els diminutius,  recordeu que els sufixos explicats són els que s'usen més sovint, però no els únics. Ara, ja esteu preparats per a fer la següent feina:  ARXIU EN PDF: ARXIU WORD: SESSIÓ 2: Per aquesta segona sessió de català, hem preparat una petita comprensió lectora. I quan millor que aquesta setmana per a treballar la llegenda de Sant Jordi. Us la deixem aquí en format PDF: I aquí en format word:  SESSIÓ 3: Per aquesta tercera sessió, repassarem una mica d'ortografia, en aquest cas concret el so C .  I per a fer-ho, aquí teniu aquests exercicis: PDF: I en format word: SESSIÓ 4: Per aquesta darrera sessió us propossem un joc. El joc del TABÚ, suposo que tots el coneixem però per aquells qui no: El joc del tabú està compost pe

ENGLISH WEEK 8-12TH JUNE

SESSION 1 LET'S REVIEW!  (Click here) Here you can find a Genially activity to review Unit 7. SESSION 2 Vocabulary activity . (Click here). A Genially activity to review Unit 7. SESSION 3 Click and play a  JCLIC  game to remember the parts of the plants. SESSION 4 JCLIC   activity about DALÍ.